Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Neznámá cyklistka v Brodě srazila dívku ve chvíli, kdy se svou třídou přecházela silnici

Havlíčkobrodští policisté se obrací na veřejnost, která by mohla pomoci s vyšetřováním dopravní nehody, k níž došlo ve čtvrtek 21. března kolem 10:30 v Havlíčkově Brodě na křižovatce ulic U Trojice a U Stadionu.

„Dosud nezjištěná cyklista jedoucí na elektrokole ve směru od ulice U Trojice se střetla s nezletilou chodkyní, která v danou dobu přecházela vozovku se svými spolužáky a třídní učitelkou. Dívka utrpěla zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření. Cyklistka po střetu odjela, aniž by na místě zastavila,“ sdělila k nehodě policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Nehodou se ihned začala zabývat policie. A nyní hledá cyklistku (starší ženu), která měla účast na dopravní nehodě, aby se přihlásila na tísňové lince 158.

„Policisté uvítají také svědectví dalších osob, které střet chodkyně s cyklistkou viděly, a mohly by tak poskytnout důležité informace k dopravní nehodě. Zároveň se obracejí také na řidiče, kteří místem projížděli a mají ve vozidle palubní kameru, která průběh dopravní nehody, případně situaci těsně před nebo po ní zaznamenala, aby se přihlásili,“ vyzývá Lébrová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, cyklistka, chodkyně, škola, svědek, nehoda, Havlíčkův Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dan Kokora

Policisté HB vše odkládají, aby neměli práci, takže pochybuji. Co dělá státní zastupitelství HB? Na co máme úřady, kde jen spí a nepracují???

Neděle, 24. března 2024, 16:34Odpovědět

Neznámá cyklistka v Brodě srazila dívku ve chvíli, kdy se svou třídou přecházela silnici | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.