Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Nehoda v Lukách nad Jihlavou. Srazila se tam dvě auta, zranění řidiči skončili v nemocnici

Záchranné složky vyjížděly k dopravní nehodě dvou osobních aut, která se stala na Jihlavsku. Konkrétně to bylo ve středu 13. března dopoledne v Lukách nad Jihlavou.

Místem incidentu se stala ulice 1. Máje. „Řidička projížděla s osobním vozidlem Škoda Fabia ve směru jízdy od centra obce Luka nad Jihlavou. Při odbočování vlevo k vjezdu domu, který leží mimo pozemní komunikaci, nedala přednost osobnímu motorovém vozidlu BMW. Řidič s tímto vozidlem jel ve směru jízdy od obce Bítovčice k centru obce Luka nad Jihlavou. Došlo ke střetu vozidel. Po střetu vozidlo Škoda vyjelo na travnatou plochu mimo komunikaci. Řidič vozidla BMW již nestačil na jednání řidičky zareagovat," popsala policejní mluvčí Dana Čírtková. 

Při nehodě se lehce zranila řidička ve Fabii, stejně dopadl i řidič BMW. Oba zraněné sanitka dovezla do jihlavské nemocnice. 

Přivolaná policejní hlídka provedla u obou účatníků nehody test na alkohol, měl negativní výsledek. Čírtková dodala, že obě auta byla po dopravní nehodě nepojízdná. „Věc dopravní nehody policisté vyřešili na místě uložením pokuty v příkazním řízení," uzavírá Čírtková. 

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Tomáš Kaser | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, zranění, nemocnice, Luka nad Jihlavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda v Lukách nad Jihlavou. Srazila se tam dvě auta, zranění řidiči skončili v nemocnici | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.