Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Pátrání se seniorce z Havlíčkobrodska má tragickou dohru. Policie její tělo našla v rokli, byla nařízena pitva

Policie z Vysočiny se v úterý 20. června obrátila na veřejnost, která se mohla zapojit do pátrání po třiaosmdesátileté seniorce z obce Tasice na Havlíčkobrodsku, jež vyrazila ze svého domova trhat květy černého bezu. Poté se rodině neozývala, její blízcí se proto obrátili na policii.

Ta včera večer přišla se špatnou zprávou. „Policisté, hasiči a velké množství dobrovolníků po ženě pátrali v lokalitě místa jejího bydliště, širokém okolí, vytipovaných místech a dalších lokalitách, u byl vznikl předpoklad, že by se tam žena mohla pohybovat. Pátrání bylo bohužel neúspěšné. Dnes jsme v pátrání pokračovali a do pátrání jsme nasadili policejní dron, pomocí kterého jsme tělo seniorky našli v rokli ve velmi obtížně přístupném terénu v blízkosti obce Tasice. Na místo vyjel kompletní výjezd služby kriminální policie a vyšetřování územního odboru Havlíčkův Brod," sdělila novinářům krajská policejní mluvčí Dana Čírtková.

K přesnému stanovení příčina a doby úmrtí byla nařízena soudní pitva. Policie děkuje všem, kteří se do pátrání po seniorce zapojili. „S ohledem na pozůstalé nebudeme k případu poskytovat žádné podrobnější informace," dodala Čírtková. 

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky pátrání, seniorka, veřejnost, úmrtí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pátrání se seniorce z Havlíčkobrodska má tragickou dohru. Policie její tělo našla v rokli, byla nařízena pitva | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.