Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

VIDEO: V Jihlavě někdo poškodil dvě závory. Neznáte muže na záznamu?

Jihlavští policisté se zabývají vandalismem, k němuž došlo v pátek 17. března kolem poledne v lokalitě Pávovské ulice. Jde o poškození dvou závor a do pátrání se může zapojit také veřejnost.

Poškození dvou závor bylo vyčísleno na zhruba 25 tisíc korun. „Pachatel poškodil dvě bezpečnostní závory tím, že je ohnul. Po přijetí oznámení začali policisté případ prověřovat. Zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci. Policisté provedli důkladné šetření za účelem zjištění maximálního množství informací důležitých pro objasnění případu. Případ prověřovali, shromažďovali a vyhodnocovali získané poznatky,“ informovala Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Kromě výše uvedeného policisté vyhodnotili také záznamy z kamer a v zájmu prověřování by potřebovali zjistit totožnost muže na videozáznamu, a s žádostí o spolupráci se proto obracejí na veřejnost.

„Žádáme občany, kteří tohoto muže poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158,“ vyzývá Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky vandalismus, poškození, závora, policie, veřejnost, pátrání, video, Pávovská, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: V Jihlavě někdo poškodil dvě závory. Neznáte muže na záznamu? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.