Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Při nehodě na obchvatu Habrů se zranila řidička ve Fabii. Policie teď hledá důležité svědky

Policisté z Havlíčkova Brodu hledají důležité svědky dopravní nehody, která se stala v úterý 28. března po 8. hodině na obchvatu obce Habry. Během incidentu se zranila řidička ve Škodovce, ta byla převezena do havlíčkobrodské nemocnice.

Policisté potřebují, aby se přihlásili případní svědci dopravní nehody nebo řidiči, kteří místem projížděli bezprostředně před nebo po nehodě, a mohli by tak poskytnout důležité informace k okolnostem dopravní nehody. „Také potřebujeme, aby se přihlásili řidiči dvou nákladních vozidel, kteří v tu chvíli jeli směrem na obec Olšinky,“ vyzývá Michaela Lébrová, mluvčí policistů.

A jak k nehodě vlastně došlo? Řidič bílého vozidla Iveco začal během jízdy předjíždět bílé osobní auto Škoda Fabia v místě, kde vedou dva jízdní pruhy na obec Kámen. „V opačném směru jízdy, tedy ve směru jízdy na obec Olšinky, jela dvě nákladní vozidla, kdy jeden z řidičů přejel do protisměru a začal druhé nákladní vozidlo předjíždět. Z důvodu vzniklé dopravní situace před řidičem vozidla Iveco strhl řidič řízení vpravo, kdy se střetl s osobním vozidlem Škoda, které bylo následkem střetu odmrštěno do silničního příkopu,“ popisuje mluvčí Lébrová.

Řidička Škody se během nehody zranila a musela být transportována do havlíčkobrodské nemocnice.

„Žádáme svědky dopravní nehody, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté se zároveň obracejí také na řidiče, kteří místem projížděli a mají ve vozidle palubní kameru, která průběh dopravní nehody, případně situaci těsně před nebo po ní zaznamenala, také v tomto případě žádáme, aby se případný majitel kamerového záznamu přihlásil,“ dodává směrem k veřejnosti Michaela Lébrová.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, incident, zranění, výzva, svědek, obchvat, Habry

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při nehodě na obchvatu Habrů se zranila řidička ve Fabii. Policie teď hledá důležité svědky | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.