Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Lupič v Brodě přepadl seniorku, srazil ji do sněhu a s nožem v ruce jí sebral kabelku. Nebyli jste u toho?

Velmi nepříjemné chvíle zažívala ve středu 21. prosince chvíli před půl desátou dopoledne osmdesátiletá seniorka, kterou přepadl zatím neznámý muž. Sebral jí kabelku a utekl. Policie se teď obrací na veřejnost, která by mohla pomoci s vyšetřováním.

Událost se stala ve chvíli, kdy šla žena přes sídliště Na spravedlnosti. Zatím neznámý lupič ženu zezadu srazil do sněhu, bil ji přitom pěstmi do hlavy a když se zvedala ze země, snažil se jí silou strhnout kabelku, kterou měla zavěšenou na pravém rameni.

„Když přepadená žena křičela o pomoc a kabelku mu nechtěla dát, s sebou přineseným kuchyňským nožem přeřízl popruh kabelky a kabelku ji sebral. Poté z místa utekl. Ženě způsobil tržnou ránu v obličeji a škodu na odcizených věcech ve výši nejméně 3 tisíce korun. Na místo byly vyslány nejbližší policejní hlídky, včetně služebního psa a rozjelo se pátrání v nejbližším okolí. Žena byla ošetřena posádkou zdravotnické záchranné služby a poté byla převezena do zdravotnického zařízení," popisuje Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Seniorka pachatele popsala a policisté se proto obracejí na případné svědky, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace k pohybu podezřelého muže v okolí místa přepadení, aby se ozvali na linku 158. „Muž byl zhruba 170 centimetrů vysoký, na sobě měl oblečené tmavé kalhoty a černou bundu a na rukou měl oblečené rukavice," dodává Čírtková popis lupiče. 

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky přepadení, loupež, nůž, seniorka, svědek, veřejnost, policie, Havlíčkův Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lupič v Brodě přepadl seniorku, srazil ji do sněhu a s nožem v ruce jí sebral kabelku. Nebyli jste u toho? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.