Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Střet aut u Nového Rychnova. V péči lékařů skončil jeden dospělý a dvě děti

, aktualizováno 6. prosince 2022, 9:46

Záchranné složky se během dnešní služby nezastaví, důvodem je intenzivní sněžení a s tím související problémy v dopravě. Kolem 8:15 vyjížděly k dopravní nehodě dvou aut u obce Nový Rychnov na Pelhřimovsku. Výsledkem tohoto incidentu jsou tři zranění lidé, z toho dvě děti.

„Na místo události vyjela  jednotka profesionálních hasičů ze stanice Pelhřimov. Při nehodě se zranila jedna dospělá osoba a dvě děti. Hasiči pomohli zdravotníkům s ošetřením zraněných osob. Na havarovaných vozidlech provedli hasiči protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili. Zásah na místě stále probíhá," sdělila k nehodě u Nového Rychnova Petra Musilová, mluvčí krajských hasičů. 

Policie nyní šetří okolnosti této nehody. 

To však není zdaleka jediná nehoda, která od dnešní půlnoci, kdy začalo na Vysočině sněžit, zaměstnala. Na řadě míst stojí uvízlé kamiony, problémy jsou i na železnici. 

Zhruba od půlnoci na Vysočině poměrně intenzivně sněží. Čerstvý sníh komplikuje nejen cestování v našem kraji. Řada domácností se ocitla bez elektřiny. Výpadek na Vysočině postihl Pelhřimovsko.

Kvůli těžkému sněhu, který lámal větve a stromy, je omezená i dodávka elektřiny. Výpadek podle mluvčího společnost E.ON Romana Šperňáka postihl na Vysočině Pelhřimovsko.

Na Vysočině v noci poměrně intenzivně sněžilo, to se podepsalo na situaci v dopravě. Policie i hasiči od rána půlnoci vyjížděli k několika dopravním nehodám, kvůli vyproštění kamionu je uzavřena komunikace na I/23. Jde o úsek Náměšť nad Oslavou a...

Hasiče zaměstnaly kromě nehod i popadané stromy na komunikace. Podle informací od mluvčí Musilové od půlnoci zasahovali hasiči u popadaných stromů již dvacetkrát. Nejvíce popadaných stromů - devět - zaznamenali na Pelhřimovsku. 

Ohodnoť článek

Foto HZS Kraje Vysočina | Zdroj HZS Kraje Vysočina, Policie ČR, ČTK

Štítky nehoda, střet, zranění, Nový Rychnov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Střet aut u Nového Rychnova. V péči lékařů skončil jeden dospělý a dvě děti | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.