Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Opilý muž fyzicky napadl svoji partnerku, ta skončila v nemocnici. Agresor je podezřelý z trestného činu

Tohle si šestapadesátiletý muž za rámeček nedá. Ve čtvrtek večer v opilosti fyzicky napadl svoji partnerku, která musela být ošetřena v jihlavské nemocnici. Poté, co vystřízlivěl na záchytce, čelí podezření ze spáchání trestného činu.

K incidentu došlo ve středu 30. listopadu v obci nedaleko Jihlavy. „Ve večerních hodinách napadl v domě muž svoji partnerku, která následně v obavě z dalšího útoku utekla ven,“ popsala drama policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Přivolaní policisté šestapadesátiletého muže zajistili a při dechové zkoušce mu naměřili hodnotu 1,48 promile alkoholu. Napadená žena byla zdravotnickou záchrannou službou převezena na vyšetření do jihlavské nemocnice, ale i ona byla pod vlivem alkoholu. Agresor byl odvezen na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

„Případ prověřujeme pro podezření ze spáchání trestného činu pokusu ublížení na zdraví. Na základě shromážděných informací jsme rozhodli o vykázání muže ze společného obydlí,“ doplnila Kroutilová.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto vyliec.sk | Zdroj Policie ČR

Štítky napadení, agresivita, opilost

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž fyzicky napadl svoji partnerku, ta skončila v nemocnici. Agresor je podezřelý z trestného činu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.