Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Žena ve Fordu nepřežila náraz do stromu. Při výjezdu k neštěstí havarovali hasiči, čtyři se zranili

, aktualizováno 17. prosince 2021, 10:34

Tragická nehoda se stala dnes ráno ve 4:30 na Pelhřimovsku. Řidička v osobním autě značky Ford narazila do stromu, těžce se zranila a zemřela. Po cestě havarovali také profesionální hasiči z Pelhřimova, kterým se převrátila cisterna.

„Řidička jedoucí od Košetic směrem na Čechtice narazila do stromu, těžce se zranila a na místě zemřela. Při vyslání složek IZS došlo za obcí Červená Řečice k havírii cisterny HZS, vozidlo skončilo na boku mimo vozovku," uvedla první informace k neštěstí Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Podle mluvčí krajských hasičů Petry Musilové na místo události vyjeli již zmínění profesionální hasiči ze stanice Pelhřimov, jednotka sboru dobrovolných hasičů z Onšova, zdravotníci a policisté. První na místě zásahu byla jednotka sboru dobrovolných hasičů z Onšova.

„Cestou k této tragické dopravní nehodě došlo v katastru obce Křelovice k nehodě cisternové automobilové stříkačky ze stanice Pelhřimov. Při nehodě se zranila celá čtyřčlenná posádka vozidla," sdělila Petra Musilová. 

Hasičům byly na pomoc vyslány výjezdové skupiny z Humpolce, Pelhřimova a Ledče nad Sázavou. „V jejich péči skončily celkem čtyři osoby. Tři hasiči utrpěli zranění lehčího charakteru a byli převezeni do nemocnice v Pelhřimově. Čtvrtého, se středně těžkým zraněním, jsme transportovali na urgentní příjem do Jihlavy," uvedl za krajskou záchrannou službu mluvčí Petr Janáček. 

Okolnosti obou dopravních nehod vyšetřují policisté.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Kraje Vysočina, čtenář Jihlavské Drbny

Štítky nehoda, úmrtí, strom, HZS, Ford Motor Company, Pelhřimov, okres Pelhřimov, sbor dobrovolných hasičů, Onšov, Červená Řečice, Čechtice, Košetice, Nemocnice Pelhřimov, příspěvková organizace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kotrys Miroslav

Ockujtese ať zbytečné neumirate

Pátek, 17. prosince 2021, 23:59Odpovědět

Kotrys Miroslav

Ockujtese ať zbytečné neumirate

Pátek, 17. prosince 2021, 23:59Odpovědět

Karma Volná

Katel Rožánek, napsal jste hloupý komentář, "hrdino". Až je budete jednou treba potřebovat, bude se vám každá minuta zdát nekonečná.

Pátek, 17. prosince 2021, 20:43Odpovědět

Monika Stoklasova

Karel Rožanek nepřeji Vám, aby jeli k Vám nebo vašim blízkým a sundali nohu z plynu.

Pátek, 17. prosince 2021, 19:41Odpovědět

Karel Rožánek

Říkám to již mnoho let, že jízda hasičů bývá velmi často nebezpečná a je/byla jen otázka času kdy se někteří "hrdinové" vyvalí.

Pátek, 17. prosince 2021, 16:48Odpovědět

Žena ve Fordu nepřežila náraz do stromu. Při výjezdu k neštěstí havarovali hasiči, čtyři se zranili | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.