Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V cizím domě ukradl mobil a zůstal sedět ve druhé místnosti. Mladík pak nadýchal víc než 3 promile

Kuriózní krádež si na svoje konto připsal devatenáctiletý muž. Ten se na Polensku vloupal do cizího domu, kde odcizil mobilní telefon, aby následně zůstal sedět v jiné místnosti. Velkou měrou se na této skutečnosti podílel alkohol, mladík totiž po příjezdu policie nadýchal více než 3,5 promile.

K činu došlo v sobotu 9. října před třetí hodinou ráno. Muž poškodil u cizího domu okno a jiným nezajištěným oknem se dostal dovnitř. V domě poté vzal mobilní telefon a v jiné místnosti zůstal sedět na podlaze. Žena, která v domě bydlí, mladíka vzdáleně znala, protože žije ve stejné lokalitě.

Na místo vyjeli policisté, kteří devatenáctiletého muže zajistili. Při dechové zkoušce mu naměřili hodnotu 3,59 promile alkoholu a následně ho odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Odcizený mobilní telefon si převzala zpět jeho majitelka.

„Na základě shromážděných důkazů následně sdělili muži podezření ze spáchání trestných činů krádeže a porušování domovní svobody. Případ řeší ve zkráceném přípravném řízení,“ informovala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky krádež, vloupání, mobil, Polensko, dům, mobilní telefon

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V cizím domě ukradl mobil a zůstal sedět ve druhé místnosti. Mladík pak nadýchal víc než 3 promile | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.