Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Osmnáctiletý řidič kvůli vysoké rychlosti nezvládl zatáčku a narazil do stromu. Na místě zemřel

, aktualizováno 23. srpna 2021, 12:54

K tragické nehodě musely vyjíždět záchranné složky v neděli 22. srpna před 21. hodinou. Během ní přišel o život teprve osmnáctiletý řidič. Neštěstí se stalo na silnici II/411 v katastru obce Nové Syrovice na Třebíčsku.

„Při prvotním ohledání místa nehody policisté zjistili, že osmnáctiletý řidič jedoucí s motorovým vozidlem Ford Puma projížděl po silnici II/411 ve směru jízdy od obce Dešov směrem k obci Nové Syrovice. Při projíždění levotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost jízdy zejména svým schopnostem a dopravně technickému stavu pozemní komunikace. Následkem toho vyjel s vozidlem vpravo mimo komunikaci, kde se vozidlo v silničním příkopu otočilo na bok a následně střechou narazilo do vzrostlého ovocného stromu. Při dopravní nehodě došlo u řidiče ke zranění neslučitelnému se životem,“ popsala událost Dana Čírtková, mluvčí policistů.

K jinému zranění osob při dopravní nehodě nedošlo. U řidiče byla nařízena zdravotní pitva. Policisté na místo nehody přizvali soudního znalce z oboru dopravy a havarované vozidlo z důvodu vyloučení technické závady zajistili ke znaleckému zkoumání. „Další okolnosti dopravní nehody jsou předmětem šetření ze strany policistů dopravního inspektorátu Třebíč. Po dobu šetření okolností nehody a odstraňování jejích následků bylo místo neprůjezdné a řidiči jezdili po objízdné trase pře obce Kojatice a Dědice,“ dodává Čírtková.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZS Kraje Vysočina

Štítky nehoda, úmrtí, strom, rychlost, Nové Syrovice, okres Třebíč, dopravní nehoda, Ford Puma, Dešov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osmnáctiletý řidič kvůli vysoké rychlosti nezvládl zatáčku a narazil do stromu. Na místě zemřel | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.