Počasí dnes16 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Jihlavští strážníci v akci. Zadrželi muže ničící dětské hřiště, našli známého uprchlíka z výchovného ústavu

Jihlavští strážníci se během uplynulého týdne nenudili. Zadrželi dva muže, kteří se vyhýbali nástupu do vězení. Dále pak odhalili čtveřici mužů, která ničila vybavení dětského hřiště v areálu Český mlýn. Našli třeba i chlapce, který již několikrát utekl z výchovného ústavu.

Vše začalo hned po prodlouženém víkendu ve středu 7. července, kdy spatřila operátorka kamerového systému strážníkům dobře známého uprchlíka z výchovného ústavu, kterého po krátkém pronásledování zadrželi. Chlapec opakovaně utíká z výchovného ústavu pro mladistvé.

Obdobná situace se opakovala v pátek 9. července, kdy se hlídkám podařilo zadržet dva muže, kteří se vyhýbali nástupu do výkonu trestu. První z mužů na sebe upozornil tím, že narušoval veřejný pořádek u jednoho z jihlavských obchodních domů. Muž byl v podnapilém stavu a dělal okolo sebe nepořádek. Strážníci na místě provedli kontrolu totožnosti a zjistili, že po muži je vyhlášeno celostátní pátrání.

Vnikli do oploceného areálu 

Druhého muže strážníci zadrželi díky místní znalosti strážníků. Hlídka městské policie zahlédla muže, o kterém strážníci věděli, že se po něm pátrá, protože nenastoupil do vězení.

V noci 10. července strážníci zadrželi čtveřici opilých cizinců, kteří ničili sportovní vybavení v areálu Českého mlýna. Na základě oznámení na linku 156 o podezřelém hluku z dětského hřiště a následném využití kamerového systému strážníci zadrželi skupinku cizinců, kteří se zdržovali v oploceném areálu dětského hřiště. Dvojice zadržených musela být umístěna k vystřízlivění na protialkoholní záchytnou stanici.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Magistrát města Jihlavy

Štítky strážníci, mětská policie, Jihlava, dětské hřiště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavští strážníci v akci. Zadrželi muže ničící dětské hřiště, našli známého uprchlíka z výchovného ústavu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.