Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Dohra tragédie v Čáslavicích: Zraněná holčička v nemocnici zemřela, obec dnes spustila sbírku

, aktualizováno 6. května 2024, 11:29

K tragédii došlo během uplynulého čtvrtka v obci Čáslavice na Třebíčsku. Při dopravní nehodě zemřela žena, kterou srazil řidič v osobním autě. Šlo o babičku, která šla se svými dvěma vnučkami, obě děti skončily se zraněním v nemocnici. Jedna z vnuček byla transportovaná do brněnské nemocnice.

Zde však podle dnešních dostupných informací od policie dívenka svým zraněním také podlehla. 

Tato tragédie, během níž rodina Fišerova přišla hned o dva členy rodiny, babičku a dceru, otřásla nejen zmíněnou obcí. Její vedení dnes proto spustilo veřejnou sbírku. „Fišerovi zasáhla v nedávné době tragická událost, při níž ztratili dva nejbližší členy rodiny. Potřebnou psychickou pomoc a podporu jistě mají od blízkých členů rodiny, přátel a odborníků. My ostatní jim můžeme v této tíživé životní situaci alespoň přispět finanční podporou, která by jim měla pomoci v této těžké době neřešit finanční starosti. Proto se obec rozhodla uspořádat tuto sbírku," píše obec na svém webu

Lidé, kteří chtějí pozůstalé rodině pomoci, mohou zaslat peníze na sbírkový účet 6642474379/0800. Sbírka pro Fišerovy potrvá tři měsíce. Vybranou částku jim pak obec předá v plné výši. 

„Případ prověřujeme a do ukončení prověřování nebudeme sdělovat další informace," sdělia dnes dopoledne mluvčí policie Michaela Lébrová. 

Řidič vyjel mimo silnici 

Tragická nehoda se stala ve čtvrtek 2. května kolem půl třetí odpoledne. 

Záchranné složky vyjížděly dnes kolem půl třetí na Třebíčsko, kde došlo k tragické dopravní nehodě. Podle prvních informací od policejní mluvčí Michaely Lébrové zemřela žena, kterou srazilo osobní auto.

„Dnes po půl třetí odpoledne jsme přijali oznámení o dopravní nehodě, ke které došlo v obci Čáslavice. Dle prvotních informací řidič osobního vozidla z dosud nezjištěné příčiny vyjel mimo komunikaci, kde srazil tři osoby, z byly toho dvě děti. Sražená žena utrpěla těžká zranění, kterým podlehla," uvedla ve čtvrtek 2. května policejní mluvčí Michaela Lébrová. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto zod.caslavice.cz

Štítky tragédie, úmrtí, nehoda, úmrtí, Čáslavice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dohra tragédie v Čáslavicích: Zraněná holčička v nemocnici zemřela, obec dnes spustila sbírku | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.