Počasí dnes8 °C, zítra13 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Zloděj vzal z garáže věci za 60 tisíc. Nepoznáváte muže na videu?

Veřejnost se nyní může zapojit do pátrání po zloději, který se na konci ledna vloupal do jedné z třebíčských garáží. V souvislosti s krádeží policisté pátrají po muži zachyceném na kamerovém záznamu.

„Ke spáchání trestného činu došlo na konci ledna v Třebíči na ulici Týnská. Pachatel se vloupal do řadové garáže, ze které odcizil osmilitrovou láhev argonu, svářečku značky TIG a dále nářadí firmy Makita jako rázový utahovák, bezuhlíková přímočará ruční pila, pokosová pila, stolní pila, hřebíkovačka, horní fréza, vrtací kladivo, excentrická ruční bruska, ponorná pila, úhlová bruska. Způsobil tak škodu přibližně za šedesát tisíc korun,“ jmenuje Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Po přijetí trestního oznámení začali policisté případ prověřovat. Kromě jiného vyhodnotili také kamerové záznamy z nichž vyplynulo, že se v lokalitě pohyboval muž, jehož totožnost by potřebovali zjistit. S žádostí o spolupráci se proto obracejí na veřejnost.

„Žádáme občany, kteří muže na kamerovém záznamu poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu či vypátrání odcizených věcí,“ dodává závěrem Kroutilová.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krádež, Třebíč, garáž, pátrání, policie, videozáznam, pila, Makita

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj vzal z garáže věci za 60 tisíc. Nepoznáváte muže na videu? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.