Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Automobil na lesní cestě přilákal zloděje, ten si z něj odnesl notebook a batoh

Auto není trezor. O platnosti této věty se na konci března přesvědčil majitel notebooku a batohu, které doposud neznámý pachatel odcizil z osobního vozidla, které stálo na lesní cestě mezi Maršovem a Zbilidy na Jihlavsku.

K vloupání do vozidla došlo ve středu 31. března mezi jednou a druhou hodinou odpoledne mezi obcemi Maršov a Zbilidy. Pachatel u osobního automobilu Škoda, které bylo zaparkované u lesní cesty, rozbil okno a prohledal jeho vnitřní prostory. Majiteli odcizil notebook a batoh. Škoda, kterou pachatel svým jednáním způsobil, byla předběžně vyčíslena na částku kolem sedmi tisíc korun.

Přivolaní policisté místo činu ohledali, provedli šetření a vše zadokumentovali. Případ prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po pachateli pátrají.

V souvislosti s tímto případem policisté apelují na občany, aby ve vozidlech nenechávali viditelně odložené peněženky, mobilní telefony, notebooky, tablety, kabelky, tašky a jiné cenné věci. „Osamoceně stojící vozidlo je pro pachatele snadným terčem. K vloupání do vozidla může pachatele zlákat i jakákoli jiná viditelně odložená věc,“ říká policejní mluvčí Stanislava Rázlová.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky vloupání, vozidlo, notebook, batoh, lesní cesta, Zbilidy, Maršov, okres Jihlava, ŠKODA AUTO a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Automobil na lesní cestě přilákal zloděje, ten si z něj odnesl notebook a batoh | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.