Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Loupež na ulici: Pachatel byl dopaden po dvou hodinách, hrozí mu 10 let ve vězení

Velmi rychle objasnili policisté loupež, která se stala ve středu 9. prosince na ulici Slovanského Bratrství v Pelhřimově. Sedmačtyřicetiletého pachatele zadrželi dvě hodiny po činu a zajistili u něho i odcizenou kabelku. Muž byl obviněn ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže, za což mu hrozí až desetiletý trest odnětí svobody.

Uvedený muž byl obviněn z toho, že ve středu 9. prosince kolem půl osmé večer vstoupil do cesty právě procházející pětačtyřicetileté ženě, přičemž jí vytrhl z ruky kabelku a z místa odešel.

„Ihned po přijetí oznámení začali policisté z pelhřimovského obvodního oddělení po pachateli intenzivně pátrat. Na základě získaných poznatků policisté zjistili, že by podezřelým mužem měl být právě sedmačtyřicetiletý muž a policisté ho kolem půl jedenácté večer zadrželi v místě jeho bydliště na území města Pelhřimov. U muže zajistili i odcizenou kabelku s obsahem, a věci tak byly vráceny zpět jejich majitelce,“ sdělila Stanislava Rázlová, mluvčí policistů.

 Na základě shromážděných důkazů policejní komisař zahájil jeho trestní stíhání a byl obviněn ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže. Za uvedenou trestnou činnost lze uložit až desetiletý trest odnětí svobody. Kriminalisté případ nadále vyšetřují.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dominik Svoboda

Štítky loupež, přepadení, kabelka, policie, Pelhřimov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Loupež na ulici: Pachatel byl dopaden po dvou hodinách, hrozí mu 10 let ve vězení | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.