Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Rodinná oslava v Jihlavě vyvrcholila rvačkou. Agresivní muž skončil s pouty na rukou

Dramatickou dohru měla rodinná oslava, která se konala v krajské Jihlavě v sobotu 26. září. Došlo při ní k hádce mezi dvěma muži, doprovodilo ji i fyzické napadení. Jeden z agresivních mužů skončil s pouty na rukou a poté musel vystřízlivět na záchytce.

Vše začalo, když byli policisté v sobotu 26. září kolem jedenácté hodiny večer přivoláni do jihlavské provozovny, kde došlo k fyzickému napadení. „V rámci rodinné oslavy, která zde probíhala, vznikl mezi dvěma muži spor, který čtyřiadvacetiletý muž zakončil fyzickým útokem. Napadeného udeřil, a způsobil mu tak zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření. Zdravotnickou záchrannou službou byl zraněný muž převezen na ošetření do nemocnice,“ popsala Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Podezřelý muž se při příjezdu policie nacházel u podniku, byl značně opilý. Choval se agresivně, snažil se odejít, na výzvy, které mu policisté dávali, nereagoval, proto přistoupili k jeho zajištění.

„Muž prudce zareagoval úderem pěstí a jednoho z policistů zasáhl do oblasti hlavy. Policisté agresivního muže zpacifikovali a odvezli ho na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Při dechové zkoušce mu byla naměřena hodnota necelé tři promile alkoholu. Zranění policisty si vyžádalo lékařské ošetření,“ doplnila Kroutilová.

Prověřování případu převzali kriminalisté. Provedli ohledání, zadokumentování a šetření. Dále provedli výslechy osob a shromáždili důkazy.

Policejní komisař zahájil trestní stíhání čtyřiadvacetiletého muže z Havlíčkobrodska. „Muž byl obviněn ze spáchání přečinu násilí proti úřední osobě,“ řekl Radomír Němec, vedoucí oddělení obecné kriminality. Dále je obviněný muž podezřelý ze spáchání trestných činů ublížení na zdraví a výtržnictví, případ kriminalisté dále vyšetřují.

„Za spáchanou trestnou činnost lze obviněnému muži uložit trest odnětí svobody až na čtyři roky,“ dodal vedoucí jihlavských kriminalistů.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky oslava, násilí, napadení, policie, alkohol, slavnost, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rodinná oslava v Jihlavě vyvrcholila rvačkou. Agresivní muž skončil s pouty na rukou | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.