Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Recidivista na Březinkách napadl tři muže. Je podezřelý ze dvou trestných činů

Tentokrát přísnější postih nyní hrozí osmadvacetiletému recidivistovi, který se v polovině prosince 2019 dopustil dalšího výtržnictví. V areálu zábavního centra na ulici Březinova fyzicky napadl tři muže.

Po čtvrté hodině ráno vznikl v jednom z podniků na největším jihlavském sídlišti konflikt, který přerostl ve fyzické napadení.

„Agresivní útočník všechny tři mladé muže udeřil, přičemž v dalším napadání mu zabránil až jiný náhodný přítomný. Jeden z napadených mladíků utrpěl zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici. Po přijetí oznámení začali případ prověřovat policisté, kteří provedli šetření, výslechy osob a vyžádali si také lékařské zprávy. Na základě shromážděných důkazů sdělili policisté osmadvacetiletému muži podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví a přečinu výtržnictví. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení,“ sdělila k případu Jana Kroutilová, mluvčí policistů. Ještě doplnila, že muž byl za výtržnictví v minulosti už soudně trestán.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky napadení, výtržník, Březinky, Březinka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Recidivista na Březinkách napadl tři muže. Je podezřelý ze dvou trestných činů | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.