Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Hledaný chlapec vykradl prodejnu v Heleníně. Prozradilo ho ošetření kvůli pořezané ruce

Jihlavští policisté velmi rychle objasnili vloupání do prodejny v Heleníně. Na svědomí ho má mladistvý chlapec, po němž bylo navíc vyhlášeno celostátní pátrání.

K události došlo v pondělí 11. listopadu v nočních hodinách. Na místo byli přivoláni policisté, zloděj už tam ale nebyl, protože po činu utekl.„Po přijetí oznámení vyjely k prodejně policejní hlídky a začaly po pachateli v lokalitě pátrat. V krátké době bylo hledání zakončeno úspěchem. Podezřelý mladík, který se při vloupání pořezal na ruce, potřeboval lékařské ošetření a musel si přivolat pomoc. Zdravotnická záchranná služba mladíka odvezla na ošetření. Policisté zjistili, že se jedná o mladistvého chlapce, po kterém bylo navíc vyhlášeno celostátní pátrání. Mladík totiž utekl ze zařízení pro mládež, kde má být umístěn,“ vysvětlila Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Místo činu policisté ohledali. Zjistili, že zloděj se vloupal do prodejny, kde odcizil alkohol, potraviny a další věci v hodnotě kolem jednoho tisíce korun. Při vloupání poškodil okno a dveře, čímž vznikla škoda kolem osmi tisíc korun.

„Podezřelý mladík byl po ošetření předán zástupci příslušného zařízení pro mládež. Vloupání do prodejny policisté dále prověřují, úkony trestního řízení jsou zahájeny pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a přečinu poškození cizí věci,“ dodala mluvčí.

Foto Drbna

Štítky Helenín, vloupání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledaný chlapec vykradl prodejnu v Heleníně. Prozradilo ho ošetření kvůli pořezané ruce | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.