Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Smrt šestnáctiletého mladíka stále nevyjasněna. Policie se opakovaně obrací na veřejnost

Ani po necelém měsíci není jasno. Havlíčkobrodští policisté nadále řeší tragédii, ke které došlo v sobotu 12. října kolem druhé hodiny ranní na okraji silnice II/345 mezi obcemi Sobíňov a Ždírec nad Doubravou, kde bylo nalezeno tělo šestnáctiletého chlapce. I přes poskytnutí okamžité pomoci přivolaný lékař konstatoval smrt. V současné době je hlavní prověřovanou verzí kriminalistů, že mladíka srazilo dosud nezjištěné auto.

„Po vyhodnocení dalších kamerových záběrů bylo ve Ždírci nad Doubravu zachyceno na kruhovém objezdu dosud blíže neustanovené osobní motorové vozidlo v provedení combi, pravděpodobně světlé barvy,“ uvedla policejní mluvčí Dana Čírtková

Mohlo by se jednat o vozidlo tovární značky VW Passat combi, VW Golf combi, VW Bora combi, VW Polo combi, Škoda Octavia combi I, popřípadě podobné těmto konkrétním vozidlům - viz foto pořízené z kamerového systému obce Ždírec nad Doubravou.

„Toto vozidlo na kruhový objezd najelo od obce Sobíňov a poté po vyjetí z druhého výjezdu pokračovalo v jízdě zřejmě směrem na obec Krucemburk, avšak další průběh jízdy tohoto vozidla obcí Ždírec nad Doubravou na jiných kamerách zaznamenán nebyl,“ doplnila Čírtková. Toto zatím neznámé vozidlo projíždělo přes kruhový objezd dne 12. října v čase 01:59 hodin.

PSALI JSME: Na okraji silnice bylo nalezeno tělo šestnáctiletého chlapce. Svědkové, přihlaste se policii!

Kriminalisté by uvítali, kdyby se jim přihlásil řidič tohoto vozidla. Se svým svědectvím se mohou přihlásit případně další osoby, které by mohly podat bližší informace k uvedenému vozidlu nebo k prověřované události.

Policisté všechny případné svědky žádají, aby se svým svědectvím kontaktovali linku tísňového volání 158 nebo se obrátili přímo na kriminalisty z oddělení obecné kriminality SKPV územního odboru Havlíčkův Brod – telefonické spojení - 974 271 326, 974 271 320,  případně aby kontaktovali vyšetřovatele případu na e-mailu: pavel.vidner@pcr.cz nebo frantisek.steidl@pcr.cz.

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky pátrání, úmrtí, vyšetřování, veřejnost, II/345, Ždírec nad Doubravou, Sobíňov, kruhový objezd, Služba kriminální policie a vyšetřování, Volkswagen Passat, Volkswagen Golf, Volkswagen Bora, Volkswagen Polo, Škoda Octavia

Smrt šestnáctiletého mladíka stále nevyjasněna. Policie se opakovaně obrací na veřejnost | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.