Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Pour féliciter! Vkročte do roku 2021 pravou nohou

Rok se s rokem sešel a od číslovky 2021 nás dělí už jen několik hodin. Právě příští rok je významný i pro celý projekt Drbna. Drbna v dubnu slaví deset let od momentu, kdy vstoupila do kyberprostoru. Počet návštěv už nepočítáme ve stovkách ani tisících, ale v desítkách milionů. Na Facebooku naše zprávy odebírá více než 200 tisíc uživatelů a odezvu, kterou od vás máme, bychom ještě před několika lety nečekali. Za to patří obrovský dík vám, všem našim čtenářům.

Navzdory koronavirové krizi překročil projekt Drbna během března 2020 poprvé hranici milionu reálných uživatelů za jediný měsíc. „Pokořili jsme další důležitou metu, což nás všechny samozřejmě těší. Byl bych ale radši, kdybychom tento úspěch mohli oznámit v jiných časech. K milionu čtenářů jsme každopádně mířili již v předchozích měsících, tudíž bez ohledu na koronavir, který je aktuálně bezesporu nejsledovanějším tématem, a to i z hlediska lokální žurnalistiky,“ říká jednatel TRIMA NEWS Libor Matoušek.

Mimořádná vládní opatření zkomplikovala po většinu končícího roku práci nejen redaktorům, ale také obchodním zástupcům. Zatímco redaktoři většinu témat museli vzhledem k riziku nákazy připravovat ze svých domů, jejich kolegové z obchodního oddělení se s partnery setkávali především skrze videohovory.

I toto složité období vydavatelství překonalo, dokázalo se přizpůsobit opatřením a navíc úspěšně nastartovalo projekt v dalších dvou krajích – v Karlovarském a Plzeňském. Věrní čtenáři, kteří chtějí vydavatelství v nelehké době podpořit, navíc můžou od listopadu využívat Drbnu PRO. Za drobnou finanční podporu získají čistý web bez reklam.

Evoluce však nekončí a řadu vychytávek chystáme také na příští rok. Čtenářům díky neustálému posilování redakcí nabídneme nové pravidelné rubriky a témata, na která se zatím nedostávalo. Za rok 2020 jsme publikovali více než 30 000 článků a v příštím roce doufáme, že to bude zase o něco více. Určitě budeme rádi, když nám budete i nadále posílat tipy na témata. Na jaře spustíme aplikaci, která toto bude jednoduše umožňovat.

Drbna přináší variantu PRO. Čtenářům nabízí placené členství

Drbna přináší regionální zpravodajství už devět let. Z lokálního média na jihu Čech se vypracovala do pozice silného zpravodajského serveru, který působí v osmi krajích a v hlavním městě Praze. Drbna je v prostředí médií unikátem. Za vydavateli...

Věříme, že nám i během roku 2021 zachováte přízeň. Čtenářům pravidelným i příležitostným a vůbec všem, přejeme úspěšný vstup do nového roku.

Ohodnoť článek

Štítky PF, Drbna, 2020, 2021, projekt, Drbna.cz, Facebook, koronavirová krize

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pour féliciter! Vkročte do roku 2021 pravou nohou | Drbna | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.