Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

3 nejlepší místa na paddleboarding

PR článek

Kdo by se netěšil na dlouhé letní dny u vody. Jednou z aktivit, kterou si můžete zkrátit dlouhou chvíli během opalování, je paddleboarding. Tenhle sport si zamilovalo celé Česko, a to naprostým právem. Která místa u nás jsou ta nejlepší na paddleboarding?

Vodní nádrž Džbán v Praze

Pokud bydlíte v Praze a chcete si vyzkoušet paddleboarding, pak je pro vás koupaliště Džbán tím pravým místem. Dojedete tam tramvají nebo autem. Na koupališti najdete občerstvení a také místo, kde vám půjčí paddleboard. Díky tomu můžete střídat koupání, opalování a jízdu na prkně.

TIP: Paddleboarding je rozhodně vhodnou aktivitou i pro děti. Nicméně podobně jako u jakéhokoliv jiného vodního sportu dbejte na jejich bezpečnost a zjistěte si, kde je menší hloubka.

Vodní nádrž Lipno

Lipno, přezdívané jako jihočeské moře, leží na Šumavě a jeho plocha činí přibližně 4 870 hektarů. Břeh Lipna překypuje nejrůznějšími plážemi a u některých z nich lze vyzkoušet i paddleboarding. Kromě něj však můžete na Lipně zažít také jachting, jízdu na kánoi nebo třeba windsurfing. Lipno je zkrátka rájem vodních sportů a rozhodně byste jej v létě neměli minout.

Pískovna Sadská

Přibližně 20 minut jízdy autem od Prahy se nedaleko města Sadská nachází krásná vodní plocha, která přímo vybízí k paddleboardingu. Písečné pláže obklopující průzračnou hladinu jsou jako stvořené k letnímu lenošení. Navíc si v průběhu dne můžete vychutnat příjemný stín nedalekých stromů. Pískovna nabízí také pláž vyhrazenou pouze pro naturisty nebo volejbalové hřiště.

Ohodnoť článek

Štítky Vodní nádrž Lipno, Česko, Praha, pláž, Šumava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

3 nejlepší místa na paddleboarding | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.