Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dukla v prodloužení udolala Porubu a dostala se do čela prvoligové tabulky

Mládí vpřed a rovnou na první místo. Hokejisté Dukly po dvou porážkách zabrali a v omlazené sestavě si vyšlápli na dosud vedoucí Porubu. Ze Slezska si jihlavský tým odvezl výhru 3:2 v prodloužení, což stačilo na posun na první místo ve druholigové tabulce.

Jihlava rozehrála šlágr 14. kola velice dobře a už po pěti minutách vedla zásluhou Jakuba Illéše. Domácí zareagovali hned dvěma góly, které orámovaly první přestávku - v 19. minutě se prosadil Korkiakoski, ve 22. minutě pak do černého mířil Sikora. Kýženého srovnání dosáhla Dukla v 54. minutě přesilovkovým gólem Tomáše Harkabuse. Cenný bod navíc pro červenožlutou výpravu zařídil v prodloužení novic Joshua James Mácha, který zavěsil do poloodkryté branky.

RT Torax Poruba - HC Dukla Jihlava 2:3 po prodl. (1:1, 1:0, 0:1 - 0:1)

Branky a nahrávky: 19. Korkiakoski (Kanko), 22. Sikora (Kanko) – 5. Fronk (Mácha, Jiránek), 54. T. Harkabus (Illéš, Jiránek), 63. Mácha (Illéš, Mareš). 

Rozhodčí: Cabák, Ondráček – Kreuzer, Polonyi. 

Poruba: Muštukovs – Teper, Kozák (A), Szathmáry, Urbanec, Slavík, Žovinec, Voráček – Korkiakoski, Hudeček, Pořízek – Káňa (A), Jáchym, Sikora (C) – Špaček, Kanko, Endál – Brodek, Hlinka, Žolobov.

Jihlava: Jan Brož – Krenželok (A), Eliáš, Černý, Strejček, Bilčík, Mareš – Havránek, Skořepa (C), Illéš – Jiránek, Fronk, Mácha – Harkabus, Lichanec, Pekr – Čermák, Juda, Chlubna.

Ohodnoť článek

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Poruba, hokej, první liga, HC Dukla Jihlava, HC RT Torax Poruba, Slezsko, Jan Brož

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla v prodloužení udolala Porubu a dostala se do čela prvoligové tabulky | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.