Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jihlavská kožní lékařka Zuzana Nevoralová dostala v Žilině prestižní ocenění

Jihlavská nemocnice může být právem hrdá na svou kožní lékařku Zuzanu Nevoralovou. Obdržela totiž prestižní ocenění na největší slovenské dermatologické akci roku Dermaparty 2019. Své ocenění si převzala v Žilině.

Dermaparty pořádá už dvacet let Slovenská společnost estetické dermatologie a kosmetiky. Po nejvyšším krajském vyznamenání, které jihlavská lékařka obdržela z rukou hejtmana 7. listopadu 2019, a dvou ocenění z rukou ředitele Nemocnice Jihlava za publikační činnost, to tak bylo již čtvrté významné ocenění v jediném měsíci.

Kongresu v Žilině se každoročně účastní stovky lékařů z celého světa. Kongres je zaměřen především na problematiku chorob obličeje a korektivní dermatologii. Přednášejícími jsou odborníci z celé Evropy. Tentokrát tam přednášeli kromě českých a slovenských lékařů také odborníci z Německa, Chorvatska, Turecka, Francie, Ruska, Běloruska a Švýcarska. Program je sestaven z odborných přednášek a praktických workshopů.

Při příležitost 20. ročníku konference byli oceněni lékaři, kteří na Dermaparty pravidelně přednášejí, a přispívají tak k rozšíření vědomostí všech zúčastněných lékařů. Kožní lékařka jihlavské nemocnice Zuzana Nevoralová se na kongresu za příspěvek na poli vzdělávání dostala mezi pět oceněných z České a Slovenské republiky. „Byla to pro mě velká čest být jmenována mezi oceněnými při příležitosti 20. výroční kongresu,“ říká Zuzana Nevoralová, která je zároveň vedoucí lékařkou Akné poradny Nemocnice v Jihlavě a také místopředsedkyní Pracovní skupiny pro akné České republiky a reprezentantkou České republiky pro akné v Evropě.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Nemocnice Jihlava

Štítky Zuzana Nevolarová, kožní, kůže, ocenění, nemocnice, Žilina, Lékárenský komplex Jihlava, lékař, Evropa, Česko, Německo, Turecko, Rusko, Francie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavská kožní lékařka Zuzana Nevoralová dostala v Žilině prestižní ocenění | Zdraví | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.