Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Student z jihlavské automobilní školy suverénně zvítězil v soutěži Autoopravář Junior 2017

Martin Zvoník, žák Střední školy průmyslové, technické a automobilní v Jihlavě, zvítězil v celostátním finále soutěže Autoopravář Junior 2017. V kategorii Autotronik porazil všech 13 konkurentů a kromě ocenění získal také možnost navštívit výrobní závod společnosti Scania ve Švédsku. Soutěž pro žáky studující v Česku autoobory se letos konala už po třiadvacáté a ve školicím centru společnosti Škoda Auto, a. s. v Mladé Boleslavi se na konci dubna utkali nejlepší žáci, kteří postoupili z krajských kol.

Střední škola průmyslová, technická a automobilní Jihlava měla v mladoboleslavském finále silné zastoupení. Kromě Martina Zvoníka, který ovládl kategorii Autotronik, se na skvělé druhé příčce umístil v kategorii Automechanik Filip Novotný a na čtvrtém místě Jan Munduch. V kategorii Autolakýrník patří sedmé místo Petru Kučírkovi a mezi karosáři vybojoval desátou pozici David Neckař.

„Poděkování za skvělé výsledky, reprezentaci školy a Kraje Vysočina patří v první řadě našim vynikajícím soutěžícím žákům, následně pedagogům, kteří se podíleli na přípravě našich reprezentantů na celostátní finále této prestižní odborné soutěže. V neposlední řadě je dále třeba poděkovat autorizovaným servisům v Kraji Vysočina, zejm. společnostem Auto Máca, Auto Dobrovolný, Scania a Icom transport, které se v rámci tradiční spolupráce s naší školou také spolupodílely na přípravě našich žáků na soutěž. Dosažené výsledky na celorepublikové úrovni soutěže prokázaly standardně vynikající připravenost našich žáků do praxe,“ shrnuje úspěch zástupce ředitele jihlavské školy Vladimír Panáček.

Tisková zpráva | Zdroj Kraj Vysočina

Štítky soutěž, finále, Scania, Jihlava, ŠKODA AUTO a.s., Švédsko, Česko, Mladá Boleslav, Filip Novotný, Petr Kučírek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Student z jihlavské automobilní školy suverénně zvítězil v soutěži Autoopravář Junior 2017 | Vzdělání | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.