Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Novou ředitelkou Střední průmyslové školy Třebíč bude Petra Hrbáčková

Na novou paní ředitelku se mohou od nového školního roku těšit studenti Střední průmyslové školy v Třebíči. V konkurzním řízení se jako jako nejvhodnější uchazeč ukázala být Petra Hrbáčková, která nahradí dlouholetého ředitele školy Zdeňka Borůvku.

Rada Kraje Vysočina jmenovala Petru Hrbáčkovou do funkce ředitelky Střední průmyslové školy Třebíč s účinností od 1. srpna 2021.

„Konkurzního řízení na vedoucí místo ředitele se zúčastnilo celkem pět uchazečů a komise se jednomyslně shodla, že právě Petra Hrbáčková je nejvhodnější kandidátkou. Prokázala nejen vynikající odborné znalosti, ale také požadované manažerské kompetence, to vše ve spojení s výbornou znalostí místního prostředí ve škole,“ prohlásil krajský radní pro oblast školství, mládeže a sportu Jan Břížďala. 

Ten nezapomněl poděkovat končícímu řediteli Zdeňku Borůvkovi. „Nastavil vysokou laťku. Na tuto tradici bude potřeba navázat a současně řešit i aktuální výzvy. Z pozice zřizovatele budu držet nastupující paní ředitelce palce. Přeji Petře Hrbáčkové v její nové funkci mnoho pracovních i osobních úspěchů,“ sdělil.

Ohodnoť článek

Foto Kraj Vysočina | Zdroj Kraj Vysočina

Štítky Střední průmyslová škola Třebíč, ředitel, Petra Hrbáčková, Kraj Vysočina, Střední průmyslová škola, Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Novou ředitelkou Střední průmyslové školy Třebíč bude Petra Hrbáčková | Vzdělání | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.