Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Velkoplošná projekce na Horáckém zimním stadionu i na hokejové semifinále

Dobré věci se mají opakovat. Když hokejová Dukla vyhlásila možnost sledovat čtvrtfinále hokejového mistrovství přímo na ploše Horáckého zimního stadionu, během několika hodin se zmobilizovalo několik stovek fanoušků, kteří viděli postup českého národního týmu do semifinále, kde se v sobotu večer utkají s Kanadou. A i na tento zápas bude na zimáku připravena velkoplošná projekce.

Nápad velkoplošné projekce vznikl spoluprací Dukly Jihlava se Statutárním městem Jihlava a partnery klubu. Zápas bude možné sledovat na velkoplošné LED obrazovce, na kterou fanoušci zvyklí při zápasech A-týmu Dukly Jihlava, a která během uplynulé sezony prošla zásadní renovací – nyní má vyšší rozlišení.

„Celý zápas pak fanoušci mohou naživo prožít přímo z plochy Horáckého zimního stadionu, po které se během mistrovských zápasů prohánějí hráči A-týmu. K dispozici bude sezení přímo na ploše,“ doplnil Zdeněk Drla, marketingový manažer Dukly.

Zápas začíná ve sobotu 25. května ve 20:15. Brány Horáckého zimního stadionu (vchod B1 z nádvoří mezi halami) se otevírají v 18 hodin. Vstup je zdarma.

K občerstvení budou připraveny alkoholické a nealkoholické nápoje, klobása a sekaná.

Foto Čtenář Drbny | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky Horácký zimní stadion, Dukla Jihlava, český národní tým, hokej, zimní stadion, HC Dukla Jihlava, Kanada, semifinále

Velkoplošná projekce na Horáckém zimním stadionu i na hokejové semifinále | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.