Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Diamantová svatba v domově důchodců: Klidně se budu ženit každých 14 dní, řekl nadšený ženich

Domov důchodců v Proseči Obořiště má za sebou jednu hodně slavnostní událost. Slavila se tam totiž diamantová svatba. To, že jsou neuvěřitelných 60 let spolu, si připomněli manželé Ludmila a Josef Kopáčkovi. Své „ano“ si řekli v zámecké kapli.

Nyní vlastně novomanželé Kopáčkovi žijí v domově důchodců dva roky. Kolektiv pracovníků připravil pro svatebčany příjemné překvapení a nachystal svatbu se vším všudy: S obřadem, hostinou, i svatebním dortem. Přijeli rodinní příslušníci i další rodina a celé odpoledne bylo nevšedním zážitkem pro všechny přítomné. „Pokud by byly všechny svatby tak krásné, budu se ženit každých 14 dní,“ prohlásil ve svůj slavnostní den ženich Josef Kopáček.

Novomanželé dostali krásné dárky a jedním z nich byl i výlet na výstavu květin do Senožat. Cestou domů se výprava z Proseče Obořiště ještě zastavila v Křelovicích, odkud paní Kopáčková pochází a kde dlouhá léta pracovala v místní restauraci. Všichni přítomní tak byli svědky toho, jak jim paní Ludmila natočila pivo s poctivou pěnou.

Foto DD Proseč Obořiště

Štítky diamantová, svatba, 60 let, Kopáčkovi, domov důchodců, domov pro seniory, Proseč, Obořiště, Senožaty

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diamantová svatba v domově důchodců: Klidně se budu ženit každých 14 dní, řekl nadšený ženich | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.