Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

VIDEO: Sjezdovka Šacberk má vlastní píseň. Má ukázat, že je naše práce srdeční záležitostí, říká provozovatel Havlíček

„Tak zlom vaz a šťastnou cestu, na Šacberku jako na Mont Everestu…“, zní refrén nové písničky, kterou pustil do světa před pár hodinami facebookový profil jihlavské sjezdovky Šacberk. Jejím autorem je velkomeziříčský hudebník Eirik a píseň se jmenuje Lyžařská balada Šacberk.

„Mít vlastní písničku, byl vlastně můj nápad. V hlavě jich mám hned několik, ale ty zatím nebudu prozrazovat,“ sdělil s úsměvem na dotaz redakce Pavel Havlíček, provozovatel sjezdovky. Dodává, že má být důkazem toho, že pracovat na Šacberku je srdeční záležitost. „Zkrátka, naše práce nás baví,“ doplnil Havlíček s tím, že jakási propagace sjezdovky určitě nebyl prvotní cíl.

Provozovatel sjezdovky Havlíček Eirika oslovil na začátku tohoto roku. „Má pěkné písničky. V jednom jeho klipu si zahrálo i naše auto. Proto jsme ho požádali, jestli by taky něco nenatočil,“ vysvětluje Havlíček s tím, že se klip natáčel dva dny. Čekalo se hlavně na pěkné počasí. „První den se natáčelo od 6:30 do 22:00, pak už nebyl manšestr. Tak jsme museli pokračovat ještě jeden den,“ přiblížil natáčení klipu Lyžařská balada Šacberk Pavel Havlíček.

Foto Youtube.com

Štítky Šacberk, píseň, Eirik, sjezdovka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Sjezdovka Šacberk má vlastní píseň. Má ukázat, že je naše práce srdeční záležitostí, říká provozovatel Havlíček | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.