Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Hanuš a Šourek navštívili jihlavskou základní školu. Žáky zajímaly třeba i jejich parfémy

Dva hráči jihlavského fotbalového klubu FC Vysočina přišli na návštěvu do jihlavské základní školy Jungmannova. Zaplněná tělocvična přivítala brankáře Jana Hanuše a kapitána týmu Ondřeje Šourka. Dvojici fotbalistů doplnil mluvčí klubu Miroslav Fuks, který dopoledne moderoval.

Fotbalisté zavítali do školy před zítřejším domácím zápasem proti Slavii Praha. Návštěva fotbalistů byla rozdělena na tři části. Nejdříve se fotbalisté dětem podepsali, rozdávali kartičky se svými autogramy. Navíc, každý žák dostal na zápas se Slavií vstupenku zcela zdarma.  

Potom hráči se žáky krátce besedovali, žáci i učitelé se o Hanušovi a Šourkovi dozvěděli zajímavé informace, a to prostřednictvím dotazů. Žáci se ptali na současnou situaci v mužstvu, na tréninky, kdo hráče přivedl k fotbalu, pod kolika trenéry již trénovali, ale také je zajímalo, zda mají hráči manželky nebo jaký používají parfém, jaké oblečení a jakou značku mají nejraději. Jan Hanuš a Ondřej Šourek ochotně na všechny otázky odpověděli.

Celou akci zakončilo společné focení.

FC Vysočina Jihlava do této školy v posledních třech letech zavítala již podruhé. Na jaře škola domlouvá další návštěvu jihlavského fotbalového týmu.

Foto Magistrát města Jihlavy

Štítky Ondřej Šourek, Jan Hanuš, fotbalista, návštěva, FC Vysočina Jihlava, základní škola, SK Slavia Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hanuš a Šourek navštívili jihlavskou základní školu. Žáky zajímaly třeba i jejich parfémy | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.