Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Na Jihlavsku najdeme více než 1200 Dobrých andělů. Pomáhají rodinám s nemocnými dětmi

Je vidět, že i na Vysočině mají lidé dobré srdce a rádi a nezištně pomáhají těm, kteří to opravdu potřebují. Na Jihlavsku je totiž více než 1200 Dobrých andělů, což jsou přispěvatelé nadaci Dobrý anděl. Ta pomáhá rodinám s dětmi, které zasáhla vážná nemoc.

Díky těmto darům pak mohou jejich rodiče uhradit výdaje spojené s léčbou - například častou dopravu do nemocnice, doplatky léků, speciální stravu, zdravotnické pomůcky, rehabilitace a další potřebné terapie. 

 „Celkově již dárci pomohli více než 6 000 rodin. Z Jihlavska jich pochází 93 a dárců, Dobrých andělů, ve vašem regionu najdeme přes 1 200. Děkujeme všem, kteří se rozhodli nezištně pomáhat druhým. Každý den vidíme, že i malý příspěvek pomůže a dokáže vykouzlit úsměv na tváři,“ vzkazuje Petr Sýkora, spoluzakladatel nadace Dobrý anděl.

Nadace Dobrý anděl odevzdává příspěvky rodinám do posledního haléře, protože její provoz je hrazen ze soukromých zdrojů Petra Sýkory a dalších filantropů. „Navíc získává každý dárce, který se zaregistruje na našich stránkách i přístup do svého Andělského účtu, kde vidí konkrétní příběhy rodin, kterým pomáhá. Aktuálně nadace každý měsíc přijme asi 85 nových žádostí o pomoc a celkem odesílá příspěvky více než třem tisícům rodin,“ vyjmenovala PR manažerka nadace Markéta Křížová.

Foto Nadace Dobrý anděl

Štítky Dobrý anděl, nadace, pomoc, Petr Sýkora, okres Jihlava, rodina, Kraj Vysočina, Markéta Křížová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Jihlavsku najdeme více než 1200 Dobrých andělů. Pomáhají rodinám s nemocnými dětmi | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.