Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Když fotbal pomáhá... Nadační fond Šťastná hvězda pořádá benefici na podporu léčby mozkové obrny

V sobotu 10. června se ve Stáji u Jihlavy koná benefiční fotbalový zápas na podporu Nadačního fondu Šťastná hvězda. Výtěžek z akce bude věnován na charitativní účely, konkrétně na léčbu dětské mozkové obrny.

V rámci benefice se utká se místní tým špičky krajského přeboru TJ Sapeli Polná proti Menšíkově 11. Za tento jihomoravský tým vedený synem legendárního herce Vladimíra Menšíka nastoupí mimo jiné i Libor Došek, Petr Štěpán a mnoho dalších známých osobností. 

V rámci doprovodného program vystoupí dětská skupina Čiperkové, kteří zpívají a tančí pro všechny věkové kategorie. Dále se návštěvníci mohou těšit na zpěváka Hynka Tomma, zpěvačku Petru Slaninovou, show s Miss Angelikou a mladou začínající zpěvačku Olinku Rumlovou. Celým odpolednem bude provázet moderátor Martin Málek.

Pro děti je připraven skákací hrad, soutěže s hvězdičkovým maskotem a malování na obličej. Nebudou chybět balonky, dárky a sladké odměny.

Výtěžek z benefiční akce poputuje na na léčbu KLIM-THERAPY, která pomáhá dětem s mozkovou obrnou.

Vstupné 70,- Kč, děti do 3 let zdarma. Utkání začíná v sobotu 10. června ve 14 hodin. Připraveno bude bohaté občerstvení.

Foto Nadační fond Šťastná hvězda | Zdroj Nadační fond Šťastná hvězda

Štítky léčba, FC Vysočina Jihlava, Stáj, Vladimír Menšík, Libor Došek mladší, Petr Štěpán, krajský přebor, Martin Málek, Polná, nadační fond

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Když fotbal pomáhá... Nadační fond Šťastná hvězda pořádá benefici na podporu léčby mozkové obrny | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.