Počasí dnes11 °C, zítra11 °C
Středa 16. října 2024  |  Svátek má Havel
Bez reklam

Jihlavský Vodní ráj se nakonec otevře již tuto sobotu. Fungovat bude v omezeném režimu

Služby měst Jihlavy, které provozují Vodní ráj v Jihlavě, se rozhodly, že díky teplému a slunečnému počasí otevřou venkovní část aquaparku alespoň v omezeném režimu. Vodní ráj se tak otevře veřejnosti již tuto sobotu 3. června od 10 hodin.

„Pro návštěvníky bude k dispozici plavecký bazén 25 metrů, nerezový dětský bazén s vodním hradem a brouzdaliště. Velký rekreační bazén bude napuštěný až v pátek, takže na víkend nebude ještě ohřátá voda a tak zůstane zavřený. V provozu nebudou ani vodní atrakce, které jsou jeho součástí. Jedná se například o venkovní tobogán, skluzavky, stěnové masážní trysky, divokou řeku, blowery a tak dále,“ upřesnil Martin Málek, mluvčí Služeb města Jihlavy.

Ještě dodává, že otevřené bude občerstvení, dětské hřiště, venkovní posilovna, ruské kuželky, víceúčelové a volejbalové hřiště.

Co se týče vstupeného, tak to bude jednotné, osoby do 140 centimetrů zaplatí 25 korun a osoby nad 140 centimetrů 50 korun.

Foto www.vodni-raj.cz

Štítky koupaliště, Vodní ráj, otevřeno, bazén, koupání, Jihlava, Martin Málek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavský Vodní ráj se nakonec otevře již tuto sobotu. Fungovat bude v omezeném režimu | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.