Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Zoo Jihlava chystá narozeninovou oslavu. Ukáže synchronizované plavání pelikánů nebo světluškovou show

Jihlavská zoologická zahrada v tomto roce slaví šedesát let od svého založení. U té příležitosti si pro své návštěvníky připravila na neděli 28. května oslavu hned na dvou místech. Začátek Párty Zooparty se odehraje na jihlavském Masarykově náměstí, pokračovat se pak bude přímo v zoologické zahradě.

Začátek na jihlavském náměstí je naplánován na 17. hodinu. Návštěvníci se mohou těšit na promenádu zvířatomasek, defilé zvířatovozů nebo na vystoupení kapely Tygrooo. V 17:15 bude na programu parašutistický výsadek exotické zvěře a v 17:30 vyjde průvod zvířecích masek a zvířatovozů po trase: Masarykovo náměstí - Brněnská ulice - starý most a cíl bude u hlavního vchodu do zoo.

V 18:15 pak program bude pokračovat v zoologické zahradě, až do 21:45 budou lidé hrát zážitkovou hru o ceny. Nachystané budou komentované synchronizované plavání pelikánů nebo třeba průjezd zažívacím ústrojím anakondy.

Od Matonga k dravcům od 20:45 půjde tichý lampionový průvod, komentovat ho budou samotná zvířata. Ve 21:15 odstartuje na louce u dravců světlušková light show, kde si lidé vyslechnou slavnostní řeč a bude zde k vidění dárkový dort. Zároveň zde bude vylosován výherce zážitkové hry.

Zájemci mohou přijít ve zvířecích maskách a s lampiony.

Vstupenky na speciální program jsou zakoupení předem na pokladnách zoo nebo v e-shopu za zvýhodněnou cenu 60 korun. Na místě v den konání lidé zaplatí 100 korun.

Foto Lenka Dvořáková

Štítky zoologická zahrada, Zoologická zahrada Jihlava, slavnost

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zoo Jihlava chystá narozeninovou oslavu. Ukáže synchronizované plavání pelikánů nebo světluškovou show | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.