Počasí dnes13 °C, zítra10 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Jihlavské Březinky ožijí Voříškiádou. Bude se vybírat pes sympaťák nebo nejhezčí psí maska

Velké množství nejrůznějších voříšků bude k vidění v sobotu 27. května v areálu obchodního centra na jihlavských Březinkách. Od 8 hodin se tam bude konat již druhý ročník Voříškiády.

Majitelé se svými pejsky budou soutěžit v pěti kategoriích - štěňátka, veteráni, voříšci, pejsci poznatelného plemene bez PP a pejsci s PP. Všichni vítězové vyhrají poháry a zajímavé ceny.

Mimo to se mohou návštěvníci i soutěžící těšit na doplňkové soutěže. Například se bude soutěžit o psího sympaťáka, bude se vybírat nejmenší a největší pes výstavy a také se třeba bude hrát o to, který pes má nejlepší masku.

Lidé se mohou těšit i na doprovodný program. Mohou se třeba zúčastnit mini kynologického testu, k vidění bude agility, taneční vystoupení a děti se mohou zapojit do soutěží.

Registrace soutěžících bude probíhat od 8 do 9 hodin. Startovné je 100 korun za psa. Organizátoři doporučují registrovat se předem, na místě již nemusí být volná místa. Registrace je možná do 15. května ZDE.

Konec voříškiády je naplánován na 15. hodinu.

Foto Aneta Jungerová

Štítky Březinka, pes, maska

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavské Březinky ožijí Voříškiádou. Bude se vybírat pes sympaťák nebo nejhezčí psí maska | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.