Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Den ptactva v Zoo Jihlava: Datlovi ušetří na vstupném, ostatní ptačí příjmení za polovinu

Jihlavská zoologická zahrada si pro své návštěvníky připravila na sobotu 1. dubna již tradiční Den ptactva. Začátek ptačího programu je naplánován na 10. hodinu. Tak jako každý rok budou mít návštěvníci s ptačím příjmením v tento den padesátiprocentní slevu na vstupném. Nositelé příjmení Datel / Datlová budou mít vstup zdarma, protože ptákem roku 2017 je datel černý.

Návštěvníci Dne ptactva se mohou těšit na bohatý program. Připraveno bude povídání o ptačí potravě i její ukázky. Děti si budou moci zasoutěžit, něco drobného si vyrobit a o ptácích se dozvědět spoustu nových informací.

„Žáci ZŠ Třešť ve spolupráci se zoo připravili v rámci programu „Děti dětem“ pro dětské návštěvníky hry, kvízy a různé soutěže. V zoo v 12:00 také vystoupí orchestr Žako, což je zkratka žákovského komorního orchestru z Chotěboře,“ říká k dalšímu programu v jihlavské zoo její mluvčí Martin Maláč.

Chybět nebude speciální komentované krmení pelikánů bílých v 13:00 a letové ukázky dravců a sov, které se budou konat v 11.00 a v 14:00 za příznivého počasí. Po skončení odpoledních letových ukázek bude probíhat na louce u dravců slosování o vyhlídkový let.

Lidé s ptačím příjmením zaplatí poloviční vstupné. Zdarma půjdou do zoo všichni nositelé příjmení Dazel / Datlová, protože ptákem roku 2017 je datel černý.

„Všichni návštěvníci s ptačím příjmením, ale i návštěvníci bez ptačího příjmení oblečení jako datel, tedy v černém oblečení s červenou čepicí, se navíc mohou zúčastnit soutěže o vyhlídkový let. Registrace ptačích příjmení a návštěvníků „datlů“ bude probíhat u hlavního vstupu,“ dodává závěrem mluvčí Martin Maláč.

Foto www.chovzvirat.cz

Štítky ptáci, Zoologická zahrada Jihlava, Třešť, datel černý, Chotěboř

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Den ptactva v Zoo Jihlava: Datlovi ušetří na vstupném, ostatní ptačí příjmení za polovinu | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.