Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Nadační fond Šťastná hvězda slaví tři roky fungování. Přijďte je v sobotu oslavit na dětský karneval

Už je tomu tři roky, co byl založen Nadační fond Šťastná hvězda. Za tu dobu subjekt, který sídlí v Jihlavě, výrazně pomohl desítkám menších i větších pacientů. Na oslavu výročí je v Centru Hvězdička na sobotu 4. března naplánován dětský karneval s bohatým doprovodným programem.

Celá akce začíná ve 14 hodin v Centru Hvězdička v Kosmákově ulici v Jihlavě. Děti se mohou těšit na taneční zábavu, chybět nebude ani tombola nebo další soutěže o ceny. Atraktivní aktivitou může být malování na obličej nebo tetování metodou airbrush. Pro pobavení všech zúčastněných vystoupí také zpívající klaun Petra.

Karnevalu se zúčastní také dva ze stálých podporovatelů Nadačního fondu Šťastná hvězda. Své umění předvede zpěvák Vojtěch Šenkýř, účastník soutěže Superstar. A jakápak by to byla narozeninová oslava, kdyby chyběl pořádný narozeninový dort! Ten rozkrojí patronka nadačního fondu Tereza Čiháková. 


Nadační fond Šťastná hvězda byl založen 10. ledna 2014. Impulzem k založení fondu byly setkání rodičů onkologicky léčených dětí s obdobným osudem. Na Vysočině neexistoval identický subjekt, který by svojí činností pomohl adresně těmto rodinám. Současně zastřešil i pomoc dětským pacientům s obdobnými složitými diagnózami.

Hlavní vizí fondu je především materiální (hmotná) pomoc dětským pacientům, jejich rodinám a zdravotně handicapovaným mladistvým. Finanční podpora je cílena na konkrétní potřeby nehmotného charakteru v nouzi rodin s nemocným pacientem. Nadační fond působí ve všech regionech České republiky, nejširší záběr je však směřován do Kraje Vysočina.

 

Foto Nadační fond Šťastná hvězda

Štítky nadační fond, pacient, Jihlava, rodina, Kraj Vysočina, Česko, Česko Slovenská SuperStar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nadační fond Šťastná hvězda slaví tři roky fungování. Přijďte je v sobotu oslavit na dětský karneval | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.