Počasí dnes15 °C, zítra12 °C
Úterý 22. října 2024  |  Svátek má Sabina
Bez reklam

Biatlonisté spustili prodej volný vstupenek na závody SP v Novém Městě

Biatlonisté zahájili volný prodej vstupenek na Světový pohár v Novém Městě na Moravě, který se uskuteční od 6. do 9. března 2025. V předchozích dnech měli přednostní právo nákupu pouze pravidelní účastníci akce. Biatlonový svaz o tom informoval na svém webu.

„Vstupenky jsme v první fázi nabídli fanouškům, kteří vytvořili fantastickou atmosféru na mistrovství světa a pravidelně navštěvují Světové poháry. Velká část z nich této nabídky využila a vstupenky už má doma. Moc si toho vážíme a děkujeme. Zároveň věřím, že další fanoušky přilákají naše výsledky v průběhu sezony a v březnu opět společně naplníme Vysočina Arenu," řekl prezident biatlonového svazu Jiří Hamza.

Ceny za jednodenní vstupenky na tratě a tribuny se s výjimkou VIP sektoru pohybují od 200 do 1100 korun. K dispozici jsou i balíčky na víkendový program či všechny čtyři dny. Vstupenky jsou k dostání přes prodejní aplikaci Enigoo na oficiálním webu akce.

Nové Město na Moravě hostí biatlonový Světový pohár podesáté. První ročník byl v sezoně 2011/12. Závody se uskuteční dva týdny po mistrovství světa, které je ve švýcarském Lenzerheide na programu od 12. do 23. února. Ve Vysočina Areně se pojedou sprinty, stíhací závody a štafety.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto MS v Biatonu NMNM

Štítky Sport, biatlon, Světový, Nové Město na Moravě, vstupenky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Biatlonisté spustili prodej volný vstupenek na závody SP v Novém Městě | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.