Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Úterý 10. září 2024  |  Svátek má Irma
Bez reklam

ANKETA: Hlášení závad v Jihlavě je po aktualizaci rychlejší a přívětivější pro uživatele

Přeplněné koše, nesvítící lampa veřejného osvětlení nebo díra v chodníku. To vše mohou Jihlavané oznamovat úředníkům města přes aplikaci Hlášení závad. Po aktualizaci vše funguje rychleji a lépe zejména na mobilních telefonech.

„Těm, kteří pravidelně tuto aplikaci používají, bychom doporučili si tuto stránku na svém mobilním telefonu umístit na plochu. Na telefonech s operačním systémem Android to uděláte přes možnosti vašeho internetového prohlížeče. Kdo používá telefony Apple, tak přes možnost Sdílet,“ poradil vedoucí GIS oddělení Jaroslav Škrobák.

Výrzanou změnou je nutnost zadat nejdříve polohu a až poté popis závad. To je proto, že se poloha v mapě dříve někdy ztrácela. „Nové jsou také volitelné typy závad – daná závada se může týkat odpadů, osvětlení, dětských hřišť či ostatních,“ uvedla Aneta Hrdličková z magistrátu. Problém může přiblížit fotografie, kterou lze i nadále přidat.

Využili jste již aplikaci sloužící k hlášení závad v Jihlavě?

Celkem hlasovalo85 čtenářů

I po aktualizaci naopak zůstává možnost vidět ostatní zadané závady a po kliknutí také jejich popis, současný stav a jméno úředníka, který se o danou závadu stará. Může se tak stát, že závada už bude nahlášená. Závady je možné zadávat na adrese jihlava.cz/zavady.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Město Jihlava

Štítky hlášení závad, odpadky, osvětlení, chodníky, aplikace, úředníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ANKETA: Hlášení závad v Jihlavě je po aktualizaci rychlejší a přívětivější pro uživatele | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.