Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA III.: Dvouletého Rexe našli v Jihlavě, pobíhal na ulici. Moc veselých zážitků zatím nemá

Ve spolupráci s jihlavským útulkem, který sídlí v Pístově, přinášíme pravidelný seriál, v němž opuštěná zvířata hledají své nové páníčky. Dnes bude řeč o zhruba dvouletém kříženci jménem Rex, který je v útulku od konce loňského listopadu. Jde o mladého pejska, který si zatím moc veselého neprožil.

„K cizím lidem je ostražitý a nedůvěřivý. Lidi si vybírá, ale pokud si vybere zrovna vás, bude z něj fajn parťák. Rexe nám, bez vodítka, předala na ulici paní s tím, že jej našla pobíhat po Havlíčkově ulici v Jihlavě. Vzhledem k jeho nedůvěřivosti nám to přijde zvláštní. Čip má registrovaný, bohužel přes veškeré úsilí původní majitel nekomunikoval,“ sdělila Kateřina Škarková, vedoucí Útulku pro opuštěná a nalezená zvířata Městské policie Jihlava.

Lépe reaguje na muže 

Nový majitel bude muset být ze začátku trpělivý, než si Rex získá jeho důvěru. Je to ale chytrý a ochotný pes, který bude při dobrém vedením rád spolupracovat.

Pro více informací kontaktujte Útulek pro opuštěná a nalezená zvířata Městské policie Jihlava na tel: 721 282 895 nebo osobně na adrese Pístov 60, Jihlava, a to v pracovní dny od 8:00 do 16:00. 

„Nový majitel by měl být také fyzicky zdatný, Rex je přeci jen velký pes s atletickou postavou. Určitě se nehodí k malým dětem, zřejmě se s nimi nedostal nikdy do kontaktu. Rex by potřeboval spíše klidnější zázemí a pevná pravidla. Lépe reaguje na muže,“ upozornila Škarková. 

Doplnila, že dvouletému Rexovi nejlépe bude v domě se zahradou a dobře zateplenou boudou. Může být ale i v bytě.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Útulek pro opuštěná a nalezená zvířata Městské policie Jihlava

Štítky pes, útulek, majitel, rubrika, Rex, Pístov, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA III.: Dvouletého Rexe našli v Jihlavě, pobíhal na ulici. Moc veselých zážitků zatím nemá | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.