Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Místo burgerů jen poukázky. Burger Kingu slavnostní otevření v Cityparku nevyšlo, plány zhatil nefunkční gril

Není to úplně snový začátek působení Burger Kingu v Jihlavě. Pečlivě připravované slavnostní otevření jeho provozu v Cityparku zhatil nefunkční gril, bez kterého se prodej prostě neotevřel. Místo úterní 11. hodiny mohou Jihlavané fastfoodové dobroty ochutnat nejdříve až během odpoledních hodin.

Množství balónků, papírové korunky, natěšení zaměstnanci i desítky, možná nakonec stovky hladových zákazníků. Vše bylo před úterní 11. hodinou nachystáno na to, aby první pobočka řetězce Burger King na Vysočině otevřela svoje brány. Nadšení však vystřídalo zklamání, fast food kvůli technické poruše v plánovaném termínu provoz nespustil.

„Bohužel jsme měli problém s grilem, což je srdce restaurace. Termín otevření tak musíme posunout,“ řekl na místě marketingový manažer Burger Kingu v České republice Filip Vostrý s tím, že náhradní součástka snad dorazí co nejdříve. Nový termín otevření odhadoval přibližně na 17. hodinou.

ANKETA: Během podzimu se v Jihlavě otevře pobočka Burger Kingu, vůbec první na Vysočině

Do Jihlavy míří známý fastfoodový řetězec Burger King, který od konce listopadu rozšíří restaurační nabídku v obchodním centru Citypark. Zájemcům nabídne plnohodnotné menu, v den otevření se mohou strávníci těšit i na zaváděcí akci.

Přestože včera proběhl testovací provoz v pořádku, závada se projevila zhruba hodinu před plánovaným otevřením. Řešily se různé scénáře, nejschůdnějším řešením se nakonec ukázalo být dovezením nové součástky z Prahy. „Bez ní nefunguje displej grilu, bez grilu nejsou hovězí burgery, bez burgerů není Burger King,“ shrnul lakonicky Vostrý.

Zklamaným návštěvníkům, kteří před jedenáctou hodinou obsadili jak samotný prostor před provozovnou, tak nově zbudovanou předzahrádku, rozdali pracovníci Burger Kingu poukázky, které je možno využít do konce prosince. „Doufejme, že se vrátí a odpustí nám toto politováníhodné nedorozumění.“

„Hodně jsem se těšil." 

Jedním ze zklamaných zákazníků ve frontě byl dnes dopoledne student Martin, který si v Burger King plánoval rychlý oběd před odpoledním vyučováním. „Dnes se nám s kamarádem hezky zpřeházel rozvrh, tak jsme si říkali, že stihneme rychlou svačinu před odpoledkem. To ale nevyšlo, poruchu si člověk nevymyslí, hodně jsem se ale těšil. Dostanu se sem asi až o víkendu, tak snad už se dočkám. Poukázka dobrá," svěřil se redakci dnes dopoledne Martin Kolář. 

Stravovací řetězec lákal mj. na prvních Whopperů (hovězí burger) zdarma, poukázek však Burger King rozdal víc. „Nechtěli jsme nikoho nechat na suchu, nakonec jsme jich rozdali asi okolo 250,“ dodal Filip Vostrý s dovětkem, že velkým zájmem byl příjemně překvapen. „Bohužel do toho vlezl technický šotek a nebyli jsme schopni otevřít.“   

Burger King v Jihlavě před jedenáctou hodinou.

  

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dalibor Mašek

Štítky Burger King, Jihlava, Citypark, otevření, fast food

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Místo burgerů jen poukázky. Burger Kingu slavnostní otevření v Cityparku nevyšlo, plány zhatil nefunkční gril | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.