Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Pozor, Vodní ráj v Jihlavě bude 20 dní zavřený. Vypustí se bazény, opravou projdou i společné prostory

Pokud se během září chystáte do kryté části jihlavského Vodního ráje, pak zpozorněte. Od pondělí 4. září se totiž aquapark uzavře. Po pravidelné odstávce se znovu otevře v sobotu 23. září.

„Během uzavření aquaparku se budou provádět údržbářské a opravářské práce, které nelze dělat za provozu. Vypustí se bazény, akumulační jímky a vše se vyčistí. Opraví se technologické části bazénu a úpravny vody. Udělají se drobné stavební opravy a výmalby částí společných prostor v kryté části,“ jmenuje Martin Málek, mluvčí Služeb města Jihlavy, které aquapark provozují. Tyto práce by měly být hotové do soboty 23. září, v tento den se bazén pro veřejnost znovu otevře.

Ve venkovní části Vodního ráje pomalu končí sezona. Areál návštěvníky naposledy přivítá v neděli 3. září. Z důvodu rozsáhlé opravy rekreačního bazénu byla letní sezona zahájena až dne 24. června. „Za dobu od 24. června do 31. srpna navštívilo venkovní část Vodního ráj celkem 34 495 osob. Rekordním dnem byla neděle 9. července, kdy se přišlo vykoupat 2 246 lidí. Návštěvnost přes dva tisíce lidí během celého léta byla pouze dvakrát. Za sezónu, která trvala 62 dní, jsme měli 17 dnů z důvodu špatného počasí úplně zavřeno,“ dodává mluvčí Málek.

Průměrná denní návštěvnost venkovní části byla 664 osob. V této letní sezóně se mimo jiné do kryté části přišlo vykoupat 26 765 lidí. „I přesto, že letní sezóna byla oproti jiným rokům zahájena později, byl počet návštěvníků stejný jako vloni a letní sezónu považujeme za vydařenou,“ uzavřel Martin Málek.

Ohodnoť článek

Foto Aquapark Vodní ráj

Štítky aquapark, údržba, odstávka, přestávka, Vodní ráj, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pozor, Vodní ráj v Jihlavě bude 20 dní zavřený. Vypustí se bazény, opravou projdou i společné prostory | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.