Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jihlava zažije první veletrh hraček. Ústředním tématem budou poklidné Vánoce

Poslední listopadový víkend bude v Jihlavě patřit hračkám. V Domu kultury a odborů bude v sobotu a v neděli nachystaná akce Vánoce dětem. Na první veletrh hraček v Jihlavě jsou zvány nejen děti, ale i dospělí, kteří se budou chtít v klidu naladit na Vánoce. Nebude to ale jen o hračkách. Lidé na vlastní kůži zažijí vánoční zvyky.

Na prvním jihlavském veletrhu hraček si návštěvníci budou moci vystavené hračky prohlédnout, vyzkoušet a následně hned zakoupit. 

Součástí programu bude třeba i soutěž o nejhezčí hračku veletrhu, dále pak soutěž o nejhezčí vánoční stromeček, soutěž o nejhezčí vánoční výzdobu, proběhne třeba i předání dárků pro jihlavskou nemocnici nebo bublinová show. Milovníci knih si budou moci vyslechnout čtení na schodech.

Po oba dva dny bude od 10 do 18 hodin probíhat malování na obličej.

První jihlavský veletrh hraček mohou lidé navštívit v sobotu 26. listopadu a také v neděli 27. listopadu  od 10 do 18 hodin v jihlavském DKO. Vstup a pokladny se uzavřou v 17:30.

Do 21. listopadu je možno elektronickou cestou zakoupit cenově výhodnější vstupenky. Děti do 3 let mají vstupné zdarma, návštěvníci od 3 do 15 let a také důchodci zaplatí 50 korun. Dospělé vyjde vstupenka na 100 korun. Organizátoři nabízí rodinné zvýhodněné vstupné za 300 korun. Vstupenky on-line je možné koupit ZDE.

Na místě pak děti od 3 do 15 let společně s důchodci zaplatí 70 korun, dospělí 150 korun a rodinné vstupné vyjde na 350 korun.

Foto www.levnedrevenehracky.cz

Štítky hračka, Jihlava, Vánoce, veletrh, soutěž, Lékárenský komplex Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlava zažije první veletrh hraček. Ústředním tématem budou poklidné Vánoce | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.