Počasí dnes12 °C, zítra19 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

V Jihlavě na Veganských hodech bude možné ochutnat veganskou svíčkovou nebo segedín

Jihlavský Park Gustava Mahlera v pátek 30. září provoní veganské jídlo a pití. Od 15 hodin se tu totiž budou konat Veganské hody. Akce pak bude pokračovat v music baru Bezvědomí.

Návštěvníci akce budou moci za dobrovolný příspěvek ochutnat pokrmy a nápoje připravené bez živočišných surovin, a to jak teplé, tak studené. Organizátoři lákají na svíčkovou, zvěřinový guláš bez zvěře, segedín, halušky s brynzou a uzeným tempehem, ze sladkého třeba na cheesecake, Míša řezy, českou bábovku, borůvkové muffiny nebo třeba dýňové brownies. Zastoupena bude i zahraniční kuchyně, lidé ochutnají  thajské, malajské nebo třeba ukrajinské pokrmy.

Veganské odpoledne nebude ale jen o jídle, organizátoři nachystali také bohatý doprovodný program. Chybět nebude divadlo, hudba, děti se zabaví v koutku.Veganské hody doplní výstava, která lidem vysvětlí, co vlastně znamená, když je někdo veganem.

Případný výtěžek z veganského odpoledne bude věnován jihlavskému kolektivu Jídlo místo zbraní, který každou sobotu vaří a rozdává veganské jídlo zdarma, a to všem bez rozdílu.

Veganské hody se konají v pátek 30. září od 15 do 18 hodin v Parku Gustava Mahlera v Jihlavě. Večerní program pak bude pokračovat od 20 hodin v music baru Bezvědomí.  

Foto Facebook Veganské hody

Štítky Jihlava, jídlo, Gustav Mahler, cheesecake

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Jihlavě na Veganských hodech bude možné ochutnat veganskou svíčkovou nebo segedín | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.