Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jihlava přijímá žádosti o dotace. Podpořeny budou malé kulturní i sportovní akce

Celkem 7,5 milionu korun je připraveno v Jihlavě na podporu malých kulturních a sportovních akcí. Město nyní přijímá žádosti o dotaci na tyto zmíněné akce.

Žádosti o dotace do kultury lze podávat do 31. ledna a připraveno je dva a půl milionu korun. Žádosti o dotace do sportu lze podávat do 19. ledna a připraveno je pět milionů korun.

Pro snadnější pořádání kulturních i sportovních akcí město vytvořilo stránku s veškerými důležitými informacemi. Najdete ji na tomto odkazu

„Město vyhlašuje celkem tři dotační programy na podporu kultury v roce 2022, a to na podporu kulturních akcí, malých kulturních projektů a podporu kulturní činnosti. Na programové dotace je vyčleněno 2 570 000 korun (žádosti lze podávat od 27. 12. 2021 do 31. 1. 2022 do 17 hodin). Sportovní činnost město podporuje v rámci dotačního programu Dlouhodobá činnost organizace 2022 – členská základna do 19 a nad 19 let (žádosti lze podávat od 10. 1. 2022 do 19.1. 2022 do 16 hodin), pro podporu těchto činností má Jihlava připraveno přes pět milionů korun," upřesnila Aneta Hrdličková z jihlavského oddělení vnějších vztahů. 

K vyhlášeným výzvám město uspořádalo informativní semináře pro spolky a kluby, kde jim byly vysvětleny podmínky a připomenuty všechny důležité termíny. 

Ohodnoť článek

Foto Snapwire / pexels

Štítky dotace, město, Jihlava, kultura, sport, sportovní událost

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlava přijímá žádosti o dotace. Podpořeny budou malé kulturní i sportovní akce | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.