Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Zdravý jeden ze sedmi. Provoz na živnostenském úřadě je omezený, počítejte s delším čekáním

Živnostenský úřad v Jihlavě má kvůli vysoké nemocnosti značně omezený provoz. Není uzavřený, jen jeho návštěvníci musí počítat s tím, že budou déle čekat.

Důvodem omezeného chodu je to, že většina úřednic a úředníků je od pátku a od víkendu nemocná. Pracovnice a pracovníci, kteří vyřizují agendu spojenou s podnikáním a provozováním živností, budou v následujících minimálně deseti dnech fungovat jen v omezeném rozsahu.

„Protože nám zůstal v práci pouze jeden ze sedmi pracovníků, neumíme zajistit činnost v plném rozsahu. Doporučujeme před návštěvou kontaktovat naše pracoviště a domluvit se, jestli se nedá problém vyřešit on-line nebo na dálku, případně na jiném nejbližším živnostenském úřadu,“ omluvil se vedoucí jihlavského živnostenského úřadu Jan Kubišta. Nejbližší obdobná pracoviště jsou podle jeho slov například v Telči nebo v Havlíčkově Brodě.

Jihlavský živnostenský úřad byl otevřený v pondělí 15. listopadu od 8 do 12 hodin. Ve středu, tedy ve státní svátek 17. listopadu, bude zavřeno a v pátek bude úřad podle současných předpokladů fungovat v běžných úředních hodinách od 8 do 14 hodin. 

„Obecní živnostenský úřad můžete kontaktovat na telefonních číslech 565 593 210 a 565 593 230 případně na e-mailu zivnostensky.urad@jihlava-city.cz," dodává Radovan Daněk, mluvčí jihlavské radnice. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Magistrát města Jihlavy

Štítky živnostenský, úřad, provoz, omezení, úředník, nemoc, Živnostenský úřad, Jihlava, Telč, Havlíčkův Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdravý jeden ze sedmi. Provoz na živnostenském úřadě je omezený, počítejte s delším čekáním | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.