Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Miloš Zeman tráví část dovolené na Vysočině. Ani tentokrát nevynechal plavbu ve žlutém člunu

Prezident Miloš Zeman v těchto dnech tráví svou dovolenou na oblíbené Vysočině. A k té neodmyslitelně patří tradiční projížďka ve žlutém člunu na Veselském rybníku v Novém Veselí, kde má hlava státu svou chalupu. Tu absolvoval v sobotu 24. července.

Miloše Zemana k rybníku doprovodila jeho ochranka, dovezla ho na vozíčku. „S nohama už to není nejlepší, ale na člunu můžu veslovat. A při veslování potřebujete ruce a ty mi zatím celkem fungují," řekl prezident Miloš Zeman před plavbou.

Na břehu Veselského rybníka Zeman společně se svou ochrankou nastoupili do člunů, doprovodila je i prezidentova ošetřovatelka. Zeman měl jeden člun sám pro sebe, druhé plavidlo obsadili čtyři členové jeho ochranky.  Ke břehu se Miloš Zeman vrátil po necelé hodině, kde ho přivítal oproti předchozím letům skromný dav obdivovatelů. 

Na chalupu v Novém Veselí na Žďársku jezdí Miloš Zeman pravidelně, na svém letním sídle na Vysočině tráví vždy část své dovolené. Po odchodu do důchodu ale své novoveselské sídlo zřejmě opustí, protože chalupa není bezbariérová, což by pro Miloše Zemana mohlo být kvůli jeho zhoršenému zdravotnímu stavu posledních měsíců komplikací. Zeman má údajně vyhlédnutý pozemek v Mnichovicích u Prahy, kde by si mohl nechat postavit bezbariérový bugalov. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jiří Ovčáček | Zdroj tn.cz

Štítky Miloš Zeman, dovolená, chalupa, Nové Veselí, Kraj Vysočina, rybník, Praha, okres Žďár nad Sázavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miloš Zeman tráví část dovolené na Vysočině. Ani tentokrát nevynechal plavbu ve žlutém člunu | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.