Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jak má Jihlava vypadat za 10 let? Napište magistrátu města na nástěnku

PR článek

Magistrát města Jihlavy až do 2. února sbírá podněty obyvatel pro vznikající Strategii rozvoje města na roky 2022 až 2032. Vyjádřete se k tomu, co máte na Jihlavě rádi a co byste naopak chtěli změnit.

Ke vkládání nebo sdělení svých nápadů můžete využít online mapu, nástěnku nebo navštívit virtuální kavárny. Veškeré informace najdete na www.jihlava.cz/proberemeji

„Strategie nám pomůže vybrat to nejdůležitější pro další rozvoj Jihlavy. Jde o budoucnost nás všech, proto chceme Strategii tvořit nejen s odborníky, ale také s vámi, obyvateli města. Zatím jsme posbírali víc jak pět set velmi rozmanitých nápadů a připomínek k tomu, co je na Jihlavě úžasné a co musíme zlepšit,“ říká primátorka města Jihlavy Karolína Koubová.

„Některé z nápadů navíc brzy začneme realizovat, a to mi dělá radost. Je ale možné, že ještě něco důležitého chybí. A tak vás zvu na virtuální kávu, kde probereme ještě několik zbývajících míst, a to včetně největšího jihlavského sídliště Březinovy Sady a Kalvárie, které přijdou na řadu v úterý 26. ledna,” zve do virtuální kavárny primátorka.

Víte, co je v Jihlavě nedoceněné nebo co potřebuje změnu, ale nemůžete se zúčastnit virtuální kavárny? Podívejte se na nástěnku a mapu hned teď a váš nápad vložte TADY.

Virtuální kavárny pro veřejnost probíhají od pondělí do pátku každý týden od začátku ledna. Probírat se budou ještě např. Březinovy sady a Kalvárie v úterý 26. ledna, v pátek 29. ledna se koná kavárna pro všechny pro celou Jihlavu a v úplně poslední kavárně 2. února se bude probírat Antonínův Důl, Červený Kříž a Pávov.

Termíny všech virtuálních kaváren i návod k tomu, jak se do ní přidat, naleznete ZDE.

Veškeré informace ke vznikající Strategii rozvoje města Jihlavy naleznete na www.jihlava.cz/proberemeji 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Jihlava, strategie, kavárna, rozvoj, nástěnka, Karolína Koubová, magistrát, Červený kříž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak má Jihlava vypadat za 10 let? Napište magistrátu města na nástěnku | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.