Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Psychiatrická nemocnice Jihlava má novou ředitelku, jmenována byla Dagmar Dvořáková

V pátek byla do funkce ředitelky Psychiatrické nemocnice Jihlava jmenována Dagmar Dvořáková. Jedná se o potvrzení její pozice, jako statutární zástupce na místě ředitele totiž působila už od července 2020, kdy došlo k úmrtí předchozí dlouholeté ředitelky Zdeňky Drlíkové.

MUDr. Dagmar Dvořáková strávila v Psychiatrické nemocnici Jihlava celý svůj profesní život, nastoupila hned po dostudování Fakulty všeobecného lékařství Univerzity Karlovy v Praze.

Od roku 2003 pracovala na pozici primáře, od roku 2009 byla pověřena zastupováním ředitelky Zdeňky Drlíkové v oblasti poskytování zdravotní péče, v roce 2018 byla jmenována náměstkyní pro léčebnou péči a od července 2020 působila jako statutární zástupce na místě ředitele.

V popředí jejích odborných zájmů je psychofarmakologie a komplexní terapie psychóz. Zúčastnila se řady psychofarmakologických studií a je autorkou a spoluautorkou odborných článků a přednášek. Pravidelně se též podílí na organizaci konferencí biologické psychiatrie v Jihlavě.

Je členkou Psychiatrické společnosti ČLS JEP, České neuropsychofarmakologické společnosti, Správní rady Sdružení VOR Jihlava, Řídící rady CDZ Jihlava a Řídící skupiny pro rozvoj služeb pro duševně nemocné v Kraji Vysočina. Spolupodílí se na transformaci psychiatrické péče v PN Jihlava.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto mapy.cz, Facebook / Psychiatrická nemocnice Jihlava

Štítky Psychiatrická nemocnice Jihlava, jmenování, ředitel, Lékárenský komplex Jihlava, Psychiatrická léčebna Jihlava, Jihlava, 1. lékařská fakulta Univerzity Karlovy, Praha, Česká lékařská společnost Jana Evangelisty Purkyně, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Psychiatrická nemocnice Jihlava má novou ředitelku, jmenována byla Dagmar Dvořáková | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.