Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

FOTO: V jihlavském domově pro seniory se již potřetí volila Miss staré koleno

Po Berouně a Olomouci - Chválkovicích byla Jihlava třetím místem, kde se v místním Domově pro seniory na Lesnově, v místní jídelně, konala soutěž s názvem Miss staré koleno. Letošní ročník byl již třetí.

Cílem projektu je pozitivně motivovat obyvatele zařízení sociální péče a umožnit jim - ať už aktivní nebo pasivní - účast na atraktivní akci. Zároveň pak přiblížit veřejnosti dění v zařízeních sociální péče - s cílem pozitivního náhledu na život seniorů v těchto zařízeních, ať už formou zveřejnění v médiích nebo pozváním rodinných příslušníků a podobně na danou akci.

V porotě zasedla herečka Kateřina Macháčková a režisér Tomáš Magnusek. Každá účastnice soutěže měla za úkol natrénovat volnou disciplínu, zazněl třeba zpěv, vlastní báseň, dokonce se i kouzlilo. Soutěžící seniorky pak musely prokázat dobré znalosti z oblasti filmu a samozřejmě nechyběla módní přehlídka s kloboučky. Ta ukázala, jak mohou být dnešní seniorky vkusně oblečené

Titul Miss staré koleno 2016 v jihlavském domově seniorů získala Františka Provazníková, druhé místo obsadila Marie Filová a jako třetí skončila Marta Straková.

Autoři | Foto Petra Filová Hricková

Štítky Beroun, Olomouc, Jihlava, Chválkovice, Kateřina Macháčková, Tomáš Magnusek, domov pro seniory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: V jihlavském domově pro seniory se již potřetí volila Miss staré koleno | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.